Darbs attālināti

Lai arī mājas apstākļos darbs noristu iespējami efektīvi, esam apkopojuši noderīgus padomus un informāciju, kas Jums dos iespēju uzzināt aktualitātes un turpināt attīstīt Jūsu zināšanas par BIM mājas apstākļos.

Visa aktuālā informācija par to, kā nezaudēt koncentrēšanos darba uzdevumiem un strādāt no mājām patīkami un produktīvi, par rīkiem, kas palīdzēs administrēt uzdevumus, apmainīties ar informāciju, optimālu licenču izmantošanu un citu darbu organizēšanu, kā arī neaizmirstam par sevis pilnveidošanu, tāpēc esam sarūpējuši sadaļu, kur atradīsi informāciju par attālinātām apmācībām.

17 noderīgi padomi ikvienam, kam no biroja darba jāpārkārtojas uz strādāšanu mājās.
Pats svarīgākais punkts šajā ir ”rutīna”. Sāc savu ikdienu ar lietām, ko dari pirms došanās uz biroju. Saģērbies “darba drēbēs”, tam nav obligāti jābūt uzvalkam, bet arī ne mājas drēbēm. Un pēc noteiktā laika sāc strādāt.
Singri pieturies pie sava ikdienas grafika.
Strādājot no mājām, ir jābūt savai darbavietai, telpa vai stūrītis, kas ir tīrs no liekām lietām, šādā veidā spēsi būt produktīvāks un liekās lietas vai priekšmeti nenovērsis uzmanību.

Uzzini vairāk par šiem padomiem, klikšķinot zemāk uz pogas.

Trimble Connect

  • Veido darba uzdevumus lietojot ToDo
  • Pievieno nepieciešamos dokumentus uzdevumiem
  • Komunicē pie katra uzdevuma ar komentāriem
  • Administrē uzdevumus
  • Caurskati rasējumus un dokumentus, pievieno nepieciešamās atzīmes un komentārus
  • Seko līdzi visām aktivitātēm
  • Vienmēr strādā ar aktuālāko failu versijāu
  • Visas iepriekšējās failu versijas pieejamas jebkurā brīdī

Tekla Model Sharing

  • Iespēja strādāt offline režīmā
  • Dod iespēju strādāt jebkurā laikā, jebkurā vietā
  • Neierobežots modelī iesaistīto personu skaits
  • Super-efektīva sinhronizācija, tiek sūtītas tikai izmaiņas
  • Apmaiņa notiek izmantojot mākoņpakalpojumus

Organizēt darbu attālināti – tas nav vienkārši. Projekta vadība, mārketinga vadība un citu darbu organizēšana un administrācija sastāv no virknes uzdevumu, ko nepieciešams dokumentēt, pārvaldīt un izsekot. Lai palīdzētu efektīvāk organizēt darbus, ir pieejami daudz dažādi IT risinājumi, kas palīdz vadīt un organizēt Jūsu projektus, kā arī uzņēmuma operatīvos un administratīvos uzdevumus.

BIM Solutions savu projektu organizēšanai izmanto digitālo rīku Clickup, kas mums kalpo kā centralizēta vieta projektu un uzdevumu pārvaldībai un izpildes izsekošanai.

Esam atvērti dalīties ar mūsu pieredzi un palīdzam uzņēmumiem izstrādāt visaptverošu vadības sistēmu, kas vienlaicīgi palīdzētu organizēt gan ar BIM, gan ar uzņēmuma operatīvajām darbībām saistītos jautājumus.

Darbs attālināti nāk ar saviem izaicinājumiem un līdz ar to daudziem uzņēmumiem aktualizējas jautājums par optimālu licenču izmantošanu.

Visiem mūsu piedāvātajiem rīkiem ir pieejamas tīkla licences, kas nodrošina iespēju strādāt ar programmu no vairākiem datoriem. Tīkla licences būs piemērots risinājums šādos gadījumos:

  • Ja piekļuve licencei nepieciešama gan no biroja, gan mājas datora
  • Licenci uz maiņām nepieciešams izmantot vairākiem kolēģiem

Sazinieties ar mums, lai uzzinātu par iespējām iegādāties tīkla licences vai pārlikt savas esošās lokālās licences uz tīkla versijām! Ņemot vērā patreizējo situāciju, piemeklēsim un sagatavosim Jums izdevīgāko piedāvājumu!

Lai palīdzētu apgūt ar BIM saistītos jautājumus gan par rīkiem, gan darba plūsmu, esam apkopojuši visu līdz šim dokumentēto informāciju, tajā skaitā, un ne tikai, semināru video ierakstus, prezentācijas, tematiskos rakstus, video apmācības un citu informāciju, kas Jums dos iespēju turpināt attīstīt Jūsu zināšanas par BIM mājas apstākļos.

Semināru ieraksti un prezentācijas
Jau kopš 2014. gada esam rīkojuši un ierakstījuši seminārus par visdažādākajām BIM tēmām, tajā skaitā BIM FORUM 2014, 2015 un 2016 Forumi, dažādi specializētie semināri un #BIMrīts semināri. Ir savākta ievērojama informācijas datubāze, ar ko esam nolēmuši dalīties, lai palīdzētu Latvijas speciālistiem apgūt un ieviest BIM katra ikdienā.

Labās prakses dokumenti un vadlīniju dokumenti
Gadu gaitā visdažādākās organizācijas, izglītības iestādes un valstu institūcijas ir veidojušas dokumentāciju, kas palīdz izprast BIM raksturlielumus, terminus un principus un pielietot tos praksē. Šī dokumentācija palīdz ikvienam BIM speciālistam definēt detalizāciju, palīdz aprakstīt BIM Izpildes Plānu, skaidro modelēšanas principus palīdz veidot BIM procesus un izprast BIM pielietojumu veidus.

Tematiskie raksti un gadījumu analīze
Virkne tematisko rakstu un gadījumu analīžu apskata un apraksta dažādo BIM praktisko izmantošanu reālos uzņēmumos to ikdienā, analizējot BIM ieguvumus un trūkumus. Rakstu mērķis ir parādīt un pastāstīt lasītājam par BIM no “reālās dzīves” skatu punkta.

Video apmācības
Arvien plašāk speciālisti izmanto video kā veidu apgūt jaunas prasmes un zināšanas. Video sniedz gan vizuālo gan audiālo informāciju, kurai sekojot, mēs mācamies un apgūstam jaunas zināšanas. Video apmācības var būt kā ieraksts un var būt video tiešsaistē, savienojoties pa taisno ar pasniedzēju (attālināti). Esam sagatavojuši video apmācību ierakstus, kā arī piedāvājam nodrošināt tiešsaistes apmācības BIM programmatūras apgūšanai.

Jaunākie raksti:

Tuvākie pasākumi:

Tekla Structures “ADVANCED” apmācības

Sākuma datums: Tiks saskaņots ar Jums

Norises vieta: Klātienē

Adrese: Dēļu 5, Rīga
Latvija

BIM meistarklase

Sākuma datums: Tiks saskaņots ar Jums

Norises vieta: Mūkusalas Biznesa Centrs

Adrese: Dēļu iela 5, Riga
Latvija